De opnames vond ik al een feestje maar het bekijken van het resultaat….
Wauw! Ik kon wel huilen van geluk. Eline is professioneel, enthousiast en meedenkend, iemand waar je voor 100 % op kan vertrouwen. 

- Sandra Breure

Je expertise is van hoog niveau 

Je hebt er jaren over gedaan om tot deze methode, visie en expertrol te komen, hoe zonde als je video's dan niet passen bij de kwaliteit die jou inhoud levert? Of hoe zonde als mensen afgeleid worden, je niet goed kunnen verstaan of er fouten inzitten waardoor je de hele les opnieuw kan opnemen?

Allemaal dingen waar je je geen zorgen om hoeft te maken als je je online programma laat opnemen. Ik heb inmiddels 4 jaar ervaring in het maken van high quality online programma's waarbij leerervaring en leerresultaat van je klant centraal staat- om zo te zorgen dat de waarde van jouw expertise optimaal overgebracht wordt & je de prijs kunt vragen die daarbij past. 

Laura
Hindriks

Happy client

Eline weet echt de kwaliteit naar boven te brengen en laat mijn bedrijf nog beter uit de verf komen dan ik zelf had gekund. Je krijgt bij haar gegarandeerd een prachtig resultaat!

- Mieke kuilman

That's where I come in

Vanuit mijn strategische achtergrond kijk ik namelijk niet alleen naar een mooi beeld; maar geef ik je ook advies in hoe je een zo'n hoog mogelijk leerresultaat bereikt met je modules.

Ik ben er niet alleen op de draaidag voor je, maar ook in het proces ervóór. Van locaties zoeken, scripts checken tot aan het meedenken in je klantbeleving. Ik kijk naar het totaalplaatje en heb een oog voor detail zodat het naadloos aansluit op jouw klant. 

Ik hou van korte lijntjes, duidelijke communicatie maar bovenal een prachtig verzorgd eindresultaat. 

Dit alles zodat jij je kan focussen op waar je goed in bent; je expertise delen met je klanten. 

Boek een match gesprek

Bekijk hier mijn werk(wijze)

én krijg een kijkje achter de schermen

Amy van der Ham

Happy client

Als je je video’s uitbesteed dan:

zodat jij je kunt focussen op je eigen specialisme, klanten en sales. Ik verzorg de planning, locatie, snacks en lunch op de draaidag kortom: jij wordt volledig ontzorgt.

door middel van handige pop ups, heldere structuur en door het vooraf doorlopen van jouw scripts. Hierdoor kunnen jouw deelnemers de informatie zo makkelijk mogelijk tot zich nemen wat leidt tot hogere resultaten, hogere resultaten tot betere reviews en ambassadeurs met nieuwe klanten als gevolg.

We zorgen dat jouw modules duurzaam zijn en jij er na aflevering geen omkijken meer naar hebt en deelnemers met een gerust hart toegang kunt geven tot je omgeving.

Scheelt dat jou enorm veel tijd 

Verbeteren we het leer resultaat van je lessen

Zijn je modules jarenlang bruikbaar

Toen ik mijn video’s opgestuurd kreeg zag ik een prachtig product waarin ik mijzelf en het merk herkende, maar het geheel was naar een veel hoger plan gebracht door Eline’s professie.

- Sarah ben hamida, awake 

Bekijk hier Sarah's ervaring

Dit zeggen anderen:

Werken met Eline was voor mij vanaf het begin tot het eind een feestje. Haar enthousiasme en professionele inzichten zorgde ervoor dat ik nog meer ging geloven in het product dat ik neer wilde zetten.

In de voorbereidingen wist Eline mij te helpen richting en vorm aan te brengen in het hele concept en tegelijkertijd mijn eigen creativiteit te blijven prikkelen. Haar kennis over videografie en marketing maakte dat ik nóg gerichter kon voorbereiden en wist hoe ik mijn video’s vorm wilde geven.

Tijdens het filmen van de E-course en de promotievideo was Eline scherp, aandachtig en enthousiasmerend. Haar oog voor detail zorgde ervoor dat alles er prachtig uitzag op beeld en tegelijkertijd wist ze het dichtbij mij te houden.

Toen ik al vrij snel video’s toegestuurd kreeg zag ik een prachtig product dat ik nooit zonder haar had kunnen realiseren. Ik herkende mijzelf en mijn merk erin, maar het geheel was naar een veel hoger plan gebracht door haar professie.

Eline weet snel te schakelen en met haar enthousiasme weet ze je te bemoedigen en motiveren om het beste uit jezelf én je product te halen, omdat ze 100% achter je gaat staan.

Eline weet echt de kwaliteit naar boven te brengen en laat het bedrijf nog beter uit de verf komen dan ze zelf hadden gekund. Ondernemers krijgen bij haar gegarandeerd een prachtig resultaat!

- Mieke kuilman

Bekijk hier Mieke's ervaring

Ik volgde Eline al een tijdje en had andere video's van haar gezien. Dankzij Instagram ontstond er snel een vertrouwensband en besloot ik haar in te schakelen voor het maken van videomodules voor nieuwe Academy.

Eline’s begeleiding is super fijn! Ze is geduldig, heel duidelijk, geordend en denkt heel goed mee. Voor mijn gevoel hoefde ik zelf niks te doen. Ze pakt elke feedback goed en snel op. De communicatie is laagdrempelig, snel, direct, duidelijk en gewoon lekker menselijk, maar daarnaast wel heel professioneel.

Het eindresultaat waren super professionele video's waar ik heel veel complimenten op krijg binnen de academy. Maar het heeft me vooral ook heel veel tijd gescheeld, voor wel het allerbeste resultaat. Nu had ik alle video's binnen een paar uur opgenomen en hoefde ik er verder niet meer naar om te kijken. Zo kreeg ik dus de beste kwaliteit, voor de minste tijd.

Ik zou Eline zeker aanbevelen aan anderen omdat ze ontzettend professioneel is, heel fijn in de samenwerking en vooral echt een prachtig resultaat aflevert die het bedrijf nog beter uit de verf laat komen dan ze waarschijnlijk zelf kunnen. Ze heeft een scherp oog en weet echt de kwaliteiten naar boven te brengen. Ondernemers krijgen bij haar gegarandeerd een prachtig resultaat!

Hoe gaat het in zijn werk?

Vraag een gesprek aan

Let's call!

* Gemiddeld duurt een samenwerking zo'n 2-3 maanden. Dit kan ook sneller indien vooraf besproken.

01.

Tijdens onze matchcall maken we kennis en kijk ik naar jouw wensen. We kijken naar waar je nu staat met je programma en waar ruimte ligt voor verbetering. Ook stemmen we samen een uitgangspotitie af voor het aantal video's. Op basis hiervan kan ik een offerte voor je samenstellen.

Brainstormcall

02.

Tijdens de brainstormcall lopen we samen je huidige scripts door, bespreken we mogelijkheden voor een shootlocatie en kijken we naar je styling. Na dit gesprek heb jij alle praktische informatie in handen en kan ik aan de slag met het regelen van een locatie etc.

Draaidag

03.

Tijdens de draaidag let ik naast het opnemen op je presentatie en inhoud. Ik luister mee als leek en geef aan als het te snel gaat of onduidelijk is zodat we een optimaal resultaat hebben. Tijdens de draaidag werk ik met een autocue zodat je zeker weet dat alles er goed op staat en je veel video's op 1 dag kunt opnemen. Ook verzorg ik die dag natuurlijk de snacks en lunch!

Eerste concept

04.

Jouw videolessen worden bewerkt in jouw huisstijl. Om dit goed met jou af te stemmen zal ik na de draaidag binnen 2 weken een conceptvideo afleveren. Deze mag jij voorzien van feedback zodat we tot een definitieve stijl komen en ik de rest kan gaan bewerken.

Editen & feedback

05.

Hierna ga ik aan de slag met de rest van de lessen en mag jij nog op elke les feedback geven op de inhoud. Dit proces duurt ongeveer 1 maand. Afhankelijk van hoe snel de feedback aangeleverd is:)

Definitieve aflevering

06.

Woohooo! Als alle feedback is verwerkt zijn je video's klaar om toegevoegd te worden in je omgeving. Hierbij adviseer ik je ook graag in hoe je dat het beste kunt doen!

Wieke ontwerpt

Happy client

Al eerder maakte ik een online training. Ik was zelf helemaal niet tevreden over de kwaliteit van de video’s en het geluid, niet professioneel genoeg. Daarnaast liep ik vast met het editten, om dat ook maar een beetje leuk te doen kost ontzettend veel tijd. Ik koos ervoor de training volledig te herschrijven én door een professional op te laten nemen. Zodat ik er zelf helemaal achter kan staan.

Dat is met Eline meer dan gelukt. Ze denkt aan alles, werkt secuur en is vooral een heel lief en behulpzaam persoon. De opnames vond ik al een feestje maar het bekijken van het resultaat…. Wauw! Ik kon wel huilen van geluk.

Ik zou iedereen die een online training met video wil maken, aanraden de video’s door Eline te maken. Professioneel, enthousiast en meedenkend, iemand waar je voor 100 % op kan vertrouwen.

 - Sandra Breure

Toen ik besloot om een ondernemerscursus te gaan ontwikkelen voor interieurprofessionals wist ik meteen dat ik hier video bij wilde inzetten. Eline volg ik al járen en wist meteen dat ze hiervoor de beste video marketeer zou zijn die er is in Nederland.

Eline is onwijs toegankelijk en prettig in omgang en communicatie. Tijdens onze samenwerking legde Eline me niet alleen in de watten tijdens de draaidag, ze stond ook voor me klaar tijdens alle voorbereidingen en het strategisch uitrollen van de inhoudelijke cursus.

Ik kan iedereen Eline van harte aanbevelen. Ze is niet alleen ontzettend getalenteerd, ze is bovenal een professional en steengoed in haar vak als expert.
 
Bedankt Eline, voor jouw betrokkenheid en de prachtige video’s! 

- Laura hindriks

"De samenwerking met Eline was echt top! Ze hield ons scherp, was helder en professioneel (en gezellig!). Ze hield zich altijd aan haar deadlines en dacht echt mee over hoe wij het beste naar voren kwamen voor de camera. Wij zijn super tevreden en hebben inmiddels de aanvraag voor de volgende opdracht al ingediend.”

- Struijk & kemper

Eline heeft mij geholpen met video modules voor mijn online workout programma en promotiefilm. Wat een vakvrouw voor die leeftijd! Eline is iemand die je leert hoe je ontspannen voor de camera kan staan. Zelfs na het opnemen van de video’s stond ze altijd open voor de verbeteringen die aangebracht moesten worden om mijn video’s te optimaliseren. Ondanks dat ik niet altijd de makkelijkste was heb je je goed staande weten te houden en mij super goed ondersteund mijn doel te bereiken. Dankjewel!

- Saskia, PT4U@HOME

"Eline gaf hele goede aanwijzingen waardoor ik me kon focussen op mijn tekst en het verhaal. Het was heerlijk om me totaal niet druk te hoeven maken over het licht, de omgeving en alles eromheen. Ze denkt ook vooraf al mee over de boodschap van de video’s en kwam met hele mooie suggesties.”

- Anoek Schippers

Vraag hier jouw kennis-
makings gesprek aan!

Tijdens deze kennismaking kijken we wat de mogelijkheden zijn voor jouw programma en of ik hierin de juiste match voor je ben. Zo ja, dan zal ik na ons gesprek een offerte op maat voor je maken. Voor het laten opnemen van je programma incl edit en intro + outro bij elke les in jouw huistijl starten we vaak vanaf 2000,-. Voor de full edit incl leerkundige ondersteuning in pop ups begint het vaak vanaf 3900,-. Let op! Alles hangt af van hoeveel en hoelang je video's duren dus dit is een gemiddelde schatting:)