Hoe spring je er nog uit voor je ideale klant?

Het wordt steeds drukker in de markt

 Er zijn tientallen ondernemers die precies hetzelfde doen als jij. Een mooie website en hier en daar een post is niet meer genoeg om op te vallen voor je klant. En in de ogen van je ideale klant spring je er niet echt uit.

Al voél jij dat wel heel anders. ⁣Jij ziet precies wat jou anders maakt dan de rest en waarom mensen bij jou moeten zijn.⁣ Maar daar zit ook meteen het probleem; hoe zorg je dat je doelgroep dat ook voelt? ⁣


Want je kunt wel heel goed weten wat je toegevoegde waarde is, maar je gaat pas de eerste keus van je klant worden als je dat ook effectief kunt overbrengen op je doelgroep. ⁣

En daarvoor moet je onvergelijkbaar worden. Je doelgroep moet voelen dat je anders bent. Dat niemand een betere optie voor ze is dan jij.⁣

En dat is precies wat video voor je doet.⁣

Je wilt onvergelijkbaar worden

 "Eline's adviezen waren zo duidelijk en simpel dat ik video gemak onder de knie had en ik na afloop echt kan zeggen dat ik trots ben op mijn video's. Ik heb de investering gelijk al dubbel en dwars terug verdient met de verkoop van mijn programma's. Het trajaect heeft mijn business in korte tijd naar een hoger level getild."
 

- Brenda Olie, Coach voor newborn fotografen

Mijn business is in korte tijd naar een hoger level getild'

Video zorgt ervoor dat je:

Potentiële klanten makkelijker in je investeren omdat je energie en persoonlijkheid hierin sterk naar voren komen, waardoor je in korte tijd veel vertrouwen creëert en je klant sneller een band met je voelt.

Jij bent unlimited schaalbaar. Minder werken of juist ruimte maken voor meer klanten? Met video kun jij persoonlijk contact inzetten op een schaalbare manier zonder dat je 1-op-1 aanwezig moet zijn.

Je snel kunt onderscheiden omdat je energie voelbaar is en je ideale klant daardoor snel voelt of jullie een match zijn.

Ik weet als geen ander hoe lastig het is om jezelf op de kaart te zetten zónder video.

Want waar de een makkelijk schrijft, ben ik een makkelijke prater. Toen ik mijn bedrijf begon, deed ik mijn best met het schrijven van 3 posts per week en hoopte ik maar dat mijn website copy aansloeg.

Maar ik voelde al snel dat ik het hier niet mee ging redden. Ik wilde verkopen vanuit mijn persoonlijkheid omdat ik geloof dat dan de juiste mensen af- en aanhaken. Maar die persoonlijkheid goed overbrengen vond ik lastig in tekst; ik wist dat ik dat in video veel beter kon.

En dus besloot ik me vrijwel volledig op video te storten. Mét succes.

Video is nu mijn #1 marketingtool en voor mij dé manier om mijn meerwaarde over te brengen op mijn doelgroep. De afgelopen jaren heb ik tientallen ondernemers mogen helpen met hun videostrategie en heb ik goed gemerkt wat wél en niet werkt.

Door video strategisch in te zetten zijn mijn omzet en winst jaar op jaar verdubbeld, kon ik mijzelf schaalbaar positioneren waardoor mijn agenda nooit bomvol zat en hou ik veel tijd en energie over om aan mijn bedrijf te werken. En ik help jou graag om hetzelfde te bereiken

Hi there, ik ben Eline!

Tiktok en reels zijn natuurlijk hartstikke leuk om je ego een boost te geven met veel views, maar leveren je vaak geen nieuwe klanten op. Ik focus mij liever op video’s die ook op lange termijn converteren en gebruik reels om deze te repurposen. Zo heb ik Youtube video’s waar na 6 maanden nog steeds klanten uit komen. 

TikTok en reels zijn nu helemaal in, hoe denk jij daarover?

#ASK Eline

Als je niet regelmatig video’s wilt inzetten en enkel een keer een bedrijfsvideo wilt kun je deze natuurlijk het beste uitbesteden. Maargoed, dan heb je 1 filmpje voor zo'n 1600,- die misschien na een half jaar alweer onbruikbaar is. Als je het eenmaal zelf kunt, kun je video op heel veel vlakken in je bedrijf inzetten. Je kunt cursussen maken, je marketing optimaliseren en een expert positionering opbouwen.

Kan ik niet beter een videograaf inhuren?

Hoewel ik 21 jaar ben, ben ik wel al 6 jaar met video bezig. Ik heb hiervoor tientallen tutorials bekeken voordat ik mijn draai met video had gevonden. Soms keek ik wel 2 uur per dag aan Youtube video’s. Vervolgens ben ik eerst als videograaf gestart waarbij ik tientallen ondernemers en bedrijven op de kaart heb mogen zetten met video.

Nu help ik ondernemers om dit zelf te doen zonder dat ze telkens een videograaf van een paar duizend euro moeten inhuren. Hiervoor help ik je in mijn traject om op de simpelste maar tegelijk kwalitatieve manier video’s te maken waar je écht trots op kunt zijn.

Wat is je achtergrond?

Zet video in op een manier die voor joú werkt:

PICK YOUR SOLUTION:

Gratis 

Gratis pagina

Op mijn gratis pagina vind je al mijn tips & tools voor video. Neem daarbij zeker een kijkje op mijn Youtube kanaal.

1-op-1 traject

Ik sta 4 maanden aan je zij om samen een sterke start te maken met video's waarmee je onweerstaanbaar wordt voor je ideale klant

Bekijk mijn 1-op-1 traject

op maat

Naar maatwerk

Matcht mijn aanbod niet maar zou je wel mijn hulp kunnen gebruiken? Doe dan een aanvraag voor maatwerk!

'Haar uitleg is zo makkelijk dat video een tweede natuur wordt'

Ik ben fan van Eline. Niet alleen omdat ze een heerlijk mens is, maar zeker ook door haar concrete, heldere en praktische aanpak.

De Grow with Video is dé academy als je wilt groeien in videocontent. Eline ziet snel wat er in jouw bedrijf nodig is om stappen te zetten. 

Ze haalt alle technische barrières weg en maakt video doen, maken én bewerken leuk én vooral heel relevant!

- Tessa van Olst

Bekijk hier tessa's ervaring

Ik kan nu video én mijn persoonlijkheid op heel veel verschillende manieren inzetten om de juiste klanten aan te trekken. Dit had ik vooraf niet van mijzelf verwacht!

- Julia Wiggers, Carrière coach

Volg je mij al op insta?

VOLG MIJ