Say goodbye to the constant struggle of consistently creating reels

Dat zijn vaak de momenten dat je on fire bent en precies de juiste snaar raakt, omdat je spreekt van je hart.

 En juist die momenten zijn de momenten dat je mensen aan het denken zet, een vuurtje in ze aanwakkert en het verlangen om met jou te werken alleen maar meer bevestigt.

Als je vervolgens achteraf deze woorden in een post probeert te verwerken, valt het resultaat eigenlijk altijd tegen.

Het is nooit zo on point als op het moment dat je de woorden daadwerkelijk uitsprak. Het mist je energie en de passie – en laat dat nou precies zijn wat mensen vaak zo raakt en aanspreekt.

Had iemand dit gesprek maar opgenomen want dit was zo waardevol?!

Denk je wel eens...

Je posts kunnen dan nog zo sterk zijn;
het komt nooit zo binnen als met video.

Tijd om daar verandering in te brengen.

Je posts kunnen dan
nog zo sterk zijn;
het komt nooit zo
binnen als met video.

Leading stories is hét format voor ondernemers die zichzelf ijzersterk willen positioneren,
waarbij we je boodschap, persoonlijkheid en waarde samenbrengen tot converterende video snippets.

Leading

Introducing

stories

1 dagdeel bomvol interessante gesprekken, die op een pakkende en kwalitatieve manier vastgelegd worden. 

Je wordt én blijft on top of mind bij je doelgroep

Het resultaat? 

Minimaal een half jaar aan wekelijkse video content

Je hebt gelijk video consistent geïntegreerd op je socials; want hé, dat mag anno 2022 echt niet meer ontbreken

Sounds like a plan right?

Leading Stories Examples

Je energie is wat je onvergelijkbaar maakt. Iemand anders kan namelijk precies dezelfde boodschap schrijven, maar jullie zullen het beiden op een totaal andere manier vertellen, waardoor het ook totaal anders binnenkomt.

En dat is de kracht van video. In video kun je je moeiteloos onderscheiden doordat je veel meer van jezelf kunt laten zien dan in tekst. Je boodschap krijgt meer context, meer gelaagdheid en meer eigenheid – wat ervoor zorgt dat je waarde veel beter overkomt en je ideale klant niet meer om je heen kan.

Video maakt het verschil

Bij Leading stories gaan we samen in gesprek over jou, je visie en je bedrijf. Je kunt het vergelijken met een podcast opname, maar dan met een camera erbij die alles opneemt.

Om een goed beeld te krijgen van waar jouw goud ligt, en wat we dus willen bespreken die dag, hebben we vooraf een discovery call, waarin ik jouw boodschap, visie en expertise leer kennen en tussen de regels door lees wat interessante content is.

Ik kijk waar je van aangaat, wat je onvergelijkbaar maakt en waarom mensen bij jou moeten zijn. Dit alles vang ik in vragen en statements en leg ik op de draaidag aan je voor. Met als resultaat een interessant gesprek met pakkende quotes en catchy one-liners, die we verwerken tot korte video’s.

Even concreet; hoe gaat het in zijn werk?

Testimonials

Ik weet als geen ander hoe lastig het is om jezelf op de kaart te zetten zónder video.

Want waar de een makkelijk schrijft, ben ik een makkelijke prater. Toen ik mijn bedrijf begon, deed ik mijn best met het schrijven van 3 posts per week en hoopte ik maar dat mijn website copy aansloeg.

Maar ik voelde al snel dat ik het hier niet mee ging redden. Ik wilde verkopen vanuit mijn persoonlijkheid omdat ik geloof dat dan de juiste mensen af- en aanhaken. Maar die persoonlijkheid goed overbrengen vond ik lastig in tekst; ik wist dat ik dat in video veel beter kon.

En dus besloot ik me vrijwel volledig op video te storten. Mét succes.

Video is nu mijn #1 marketingtool en voor mij dé manier om mijn meerwaarde over te brengen op mijn doelgroep. De afgelopen jaren heb ik tientallen ondernemers mogen helpen met hun videostrategie en heb ik goed gemerkt wat wél en niet werkt.

Door video strategisch in te zetten zijn mijn omzet en winst jaar op jaar verdubbeld, kon ik mijzelf schaalbaar positioneren waardoor mijn agenda nooit bomvol zat en hou ik veel tijd en energie over om aan mijn bedrijf te werken.

En ik help jou graag om hetzelfde te bereiken

Hi there,
ik ben Eline!

Let's meet!

De locatie
Bij Leading Stories is al rekening gehouden met €350 locatie budget zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De locatie bepaalt namelijk voor 90% de sfeer van je video's en moet daarom goed zijn. Ik heb hiervoor een guide samengesteld met top locaties die zich perfect lenen voor een videoshoot. Je mag ook altijd je eigen locatie/ideeën aandragen. Dit bespreek ik graag met je tijdens ons gesprek.

Discovery call vooraf, waarin we de kern van je boodschap, usp, visie en wat jouw onvergelijkbaar maakt bespreken

4 uur filmen op locatie in verschillende settings (inclusief locatie budget á 350,-)

Half jaar aan videocontent (26 video’s van 20-60 seconden) in reels format, inclusief ondertiteling in jouw huisstijl

€2750,-

excl. btw

Let's do this!

Leading

stories

Leading Stories is zo ingericht dat ik het grootste deel van het proces uit handen neem. Wél heb ik van jouw input nodig om tot een goed eindresultaat te komen. Dit doe ik door vooraf een discovery call, waarin ik jouw boodschap, visie en expertise leer kennen en tussen de regels door lees wat interessante content is. Ik zal naar aanleiding van dat gesprek de draaidag voorbereiden. Ook het regelen van de locatie ligt bij mij maar natuurlijk kiezen we samen waar je graag wil shooten.

Frequently Asked Questions

Hoeveel tijd kost het me?

Mag het in termijnen betaald worden?

Hoe lang duurt de samenwerking?

Yes! Je mag het in één keer betalen of in 2 termijnen waarbij je 1) betaalt bij aanvang van de opdracht en 2) na de draaidag.

De samenwerking duurt ongeveer 1 maand. Ik werk het fijnste als er geen haast achter zit en we echt voor kwaliteit kunnen gaan, zodat we tot het beste resultaat voor jou komen.

Kan ik het ook delen op Tiktok en Linkedin?

Ja! Je video snippets kunnen ook direct gebruikt worden op Tiktok. LinkedIn kan in principe ook alleen is het mooier als we een iets kleiner formaat gebruiken. Je kunt dit aangeven bij je aanvraag waar je het voor wilt gebruiken.

Hoeveel verschillende settings filmen we?

Gemiddeld 2-3 settings! Teveel settings maakt dat je uit het gesprek gaat en met 2-3 hebben we de juiste balans. Het kan echter zijn dat door de locatie en het weer die dag 1-2 settings het mooiste zijn, in dat geval zijn het er 2.

Boek hier
Leading stories

Dus, wanneer gaan we jouw verhalen horen?

Liever eerst kennismaken? Klik dan hier.