Bekijk hier mijn showreel:

Jij werkt toch alleen met coaches?

Deze vraag wordt regelmatig aan mij gesteld en beantwoord ik ook graag hier want suprise; ik werk niet alleen met coaches.

De afgelopen maanden filmden we juristen; recruiters; bloemenservices; trouwjurkenwinkels; coworkingspots; automatiserings experts; therapeuten; fotografen en noem zo maar op.

Wat ik doe met mijn video’s is je waarde en expertise zichtbaar maken; en dat kan in zoveel verschillende branches nog zoveel sterker.

Want ze hebben allemaal 1 ding gemeen: hun feeds zijn met name gevuld met foto’s.

Het ontbreekt aan levendigheid; energie en karakter, waardoor het nu nog vlak blijft.

En dat terwijl ze, als ze het kunnen vertellen, zo sterk overbrengen dat ze gelijk hun hoofd boven het maisveld uitsteken.

En hun waarde pas echt zichtbaar wordt.

En die puzzel los ik graag met je op. Of je nou een product of dienst verkoopt; uiteindelijk verkoop je jouw visie, aanpak en boodschap.

En dat is wat écht verkoopt.

Met wie werk ik?

Toen ik mijn video's voor het eerst zag was ik flabbergasted en werd ik zelfs emotioneel omdat ik mij ineens besefte: dit ben ik en dit heb ik gewoon gedaan. Eline; I don’t know hoe je het doet, maar wauw, je bent de beste!

- Nathalie

Jouw expertise, waarde en energie samenbrengen zodat je moeiteloos boven de concurrentie uitstijgt.

Dat jij de kwaliteit uitstraalt waar je voor staat, waardoor klanten meteen voelen dat ze bij jou moeten zijn.

Mensen raakt en meeneemt in jouw wereld, zodat ze je niet meer uit hun hoofd krijgen.


Met mijn video's wil ik:

Voor mijn video's voeg ik je expertise, persoonlijkheid en visie op een unieke manier samen. Ik luister als ‘leek’ naar wat je doet, brengt en losmaakt in mensen. Ik kijk naar je blinde vlekken en naar de eigenschappen waardoor ik denk: jou moet ik hebben.

Dit vertaal ik vervolgens naar een strategisch concept voor jouw video's. We brengen al die elementen samen, zodat het een perfecte weerspiegeling wordt van wie jij bent en wat je doet en het een onvergetelijke indruk maakt op jouw potentiële klanten en netwerk.

We gaan verder dan enkel mooie beelden

Kelly Clark

 Eline heeft niet alleen de skills om te filmen, maar kijkt echt naar het totaalplaatje. Dankzij mijn brand video heb ik nu al veel meer bereik, een aantal trajecten verkocht en kan ik kort en krachtig aan klanten laten zien wie ik ben, wat ik doe en wat ik voor hen kan betekenen.

Vraag hier jouw kennis-
makings gesprek aan!

Tijdens deze kennismaking kijken we wat voor video's bij jou zou passen en of ik hierin de juiste match voor je ben.