Ontdek in 70 seconden wat ik voor je kan betekenen

De marketing wereld verandert continu

Waar automatiseren en mail funnels jarenlang de sleutel tot succes leken, is dit inmiddels flink afgekoeld. Mensen willen zich niet meer door eindeloze e-mails heen hoeven worstelen. Ze willen geen standaard teksten, onpersoonlijke berichten en uitgemolken strategieën.

Wat je klant wel wil? Authenticiteit en verbinding. Ze wil geen nummertje zijn, maar ze wil zich gezien, gehoord en begrepen voelen. Ze wil kunnen voelen dat jij haar snapt en dat je weet wat ze nodig heeft.

Let's face it.

Niets kan dat zó goed overbrengen als video

Met video kunnen potentiële klanten voélen wat jij voor hen kunt betekenen.

Je persoonlijkheid die voor verbinding zorgt, je energie die ze enthousiast maakt en je expertise die vertrouwen creëert.

Drie onmisbare elementen om een no brainer te worden voor jouw ideale klant.

Want hoe deel je je expertise op een pakkende manier? Hoe maak je jouw persoonlijkheid zichtbaar in video? En hoe pak je dat op zo'n manier dat het niet te veeel tijd kost maar er wel kwalitatief uitziet?

Maar dan moet je wel weten hoé

And that's where I come in

Leading stories

Zeg goodbye tegen de struggle van reels met Leading Stories. Breng je visie, persoonlijkheid en waarde samen in sterke video's waarmee je top of mind wordt bij je doelgroep en je jezelf als leading expert kunt positioneren.

> Meer info

Online programma opnemen

Video modules die je expertise ijzersterk overbrengen en een next level ervaring biedt voor je klanten.

> Meer info

Happy
clients

Portfolio

Ik weet als geen ander hoe lastig het is om jezelf op de kaart te zetten zónder video.

Want waar de een makkelijk schrijft, ben ik een makkelijke prater. Toen ik mijn bedrijf begon, deed ik mijn best met het schrijven van 3 posts per week en hoopte ik maar dat mijn website copy aansloeg.

Maar ik voelde al snel dat ik het hier niet mee ging redden. Ik wilde verkopen vanuit mijn persoonlijkheid omdat ik geloof dat dan de juiste mensen af- en aanhaken. Maar die persoonlijkheid goed overbrengen vond ik lastig in tekst; ik wist dat ik dat in video veel beter kon.

En dus besloot ik me vrijwel volledig op video te storten. Mét succes.

Video is nu mijn #1 marketingtool en voor mij dé manier om mijn meerwaarde over te brengen op mijn doelgroep. De afgelopen jaren heb ik tientallen ondernemers mogen helpen met hun video's en 1000+ reels mogen produceren.

Door video strategisch in te zetten zijn mijn omzet en winst jaar op jaar verdubbeld, kon ik mijzelf schaalbaar positioneren waardoor mijn agenda nooit bomvol zat en hou ik veel tijd en energie over om aan mijn bedrijf te werken.

En ik help jou graag om hetzelfde te bereiken met mijn video's.

Hi there,
ik ben Eline!

Let's meet!