Ik ben heel enthousiast over de presets en ze maken je video's helemaal af!! Ook is het simpel te gebruiken, dus in een paar klikken heb je een mooie video, helemaal in de stijl die je wil! 

- Gabriëlle

Mijn presets geven jouw video's die mooie, aantrekkelijke look waar je naar op zoek bent. Het zorgt voor een herkenbaarheid en het geeft je beeld een professionele uitstraling. In dit preset pakket zitten meerdere filters, zodat je voor elke situatie de juiste look kunt vinden.

De presets zijn gemakkelijk aan te passen en zijn verstelbaar in intensiteit. Zo kun je makkelijk je eigen stijl creëren en in een handomdraai je video’s naar het volgende level tillen.

Upgrade je video in 1 klik!

Dit is hoe het werkt!

Na aanschaf download je de 4 presets op je computer

Aan de hand van de bijgeleverde instructie video installeer je gemakkelijk de filters in het video programma waar jij mee werkt

Met behulp van een door mij geleverde tutorial pas je je video's vervolgens aan naar smaak en stijl

Je video's zien er fris en profi uit en je bent ready to upload!

Dit zeggen anderen:

Voorbeeld beelden

Light wonder

AU naturel

instant brightness

warm queen

Hou er rekening mee dat de werking van het filter (net als elk ander filter) afhankelijk is van hoe jouw beeld eruit ziet. De setting; de kleding die je aanhebt en de belichting is allemaal van invloed. Voor maximaal resultaat hou ik de tinten vaak rustig en neutraal zodat het filter maximaal effect geeft.

onderstaande beelden laten zien hoe elk filter eruit ziet. 

disclaimer

'Ik wil niet meer zonder!'

De filters van Eline gaan als een ware toverstaf over je beeld heen. Ze voegen net dat beetje extra toe, waardoor het beeld er frisser uit ziet en matcht met wat je wilt uitstralen.

De basis van de filters zijn al heel goed, maar mocht je het net iets beter bij je beeld willen laten aansluiten, kun je met een paar simpele kleine handelingen de video helemaal kloppend maken. Ik wil niet meer zonder!

- Julia

dit wil ik ook

This is how it works

Is het echt zo simpel? Yes! En kom je er toch niet uit? Dan mail je mij en dan kijken we er samen naar!


Voorbeeld smartphone beelden

Light wonder

AU naturel

instant brightness

warm queen

Dit zijn stills uit een video shot zodat je goed het verschil kan zien:)

Film je met je smarpthone? zo zien de presets er op beelden van je smartphone uit

Met elk filter hebben we net een andere look & feel gecreëerd. Zo kun je in elke situatie kijken welke het mooiste werkt in jouw setting. Au naturel is bijvoorbeeld een heel natuurlijk filter wat net even wat tinten versterkt maar heel natuurlijk blijft. Warm Queen heeft weer wat warmere tonen. Zo kun je met 4 filters heel veel kanten op.


WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE 4 FILTERS?

Ja de filters zijn zo gemaakt dat ze op heel veel verschillende situaties werken. Ik heb zelf vaak online presets gekocht die niet werkten en veel te heftig waren. Daarom heb ik de filters zo gemaakt dat je ze gemakkelijk heel naturel kan houden maar ook meer aanwezig kan maken, net wat jij fijn vindt. Het kan natuurlijk altijd zijn dat het ene filter mooier werkt dan de ander afhankelijk van het shot. 

WERKEN DE FILTERS OP ALLE BEELDEN?

Helaas hebben niet alle gratis programma’s de mogelijkheid een filter te importeren. Programma’s waarbij dit wel kan zijn: Adobe premiere pro, Final cut pro, DaVinci Resolve (gratis), Avid media composer, Filmora video editor. Imovie heeft deze functie helaas niet. 

Extra tip: 
Edit je al in een fijn programma? Dan kun je de video van daaruit exporteren en importeren in Davinci Resolve (gratis). Daar pas je vervolgens het filter toe en op die manier kun je het alsnog gebruiken zonder dat je je hele bewerkingsprogramma niet meer kunt gebruiken.

MET WELKE PROGRAMMA’S KAN IK DIT FILTER GEBRUIKEN?

FAQ

De presets kunnen gebruikt worden op video’s die gemaakt zijn met je camera maar zeker ook met je smartphone. Let op: Je kunt dit alleen niet vanaf je smartphone bewerken, hiervoor heb je wel altijd een bewerkingsprogramma nodig. Goed nieuws, er zijn gratis versies én je ontvangt van mij een stap voor stap tutorial zodat je dit alsnog super easy kunt toepassen.KAN IK HET FILTER OOK OP DE VIDEO'S VAN MIJN SMARTPHONE GEBRUIKEN?

Dit wil ik!

Mijn 4 favoriete video filters

Super simpel te gebruiken via video bewerking programma's

Ontvangt uitlegvideo's met hoe je het filter installeert en gebruikt, zodat je er het maximale uit haalt

€97,-

Zet nu jouw eerste stap naar profi video's!

Dit zeggen anderen:

Koop nu jouw presets

Je bent maar 1 stap verwijderd van toffe video's!

Ik wil dit!