"Eline's adviezen waren zo duidelijk en simpel dat ik video gemak onder de knie had en ik na afloop echt kan zeggen dat ik trots ben op mijn video's. Ik heb de investering gelijk al dubbel en dwars terug verdient met de verkoop van mijn programma's. Het trajaect heeft mijn business in korte tijd naar een hoger level getild."
 

- Brenda Olie, Coach voor newborn fotografen

Mijn business is in korte tijd naar een hoger level getild'

Je voelt aan alles dat daar grote kansen voor je liggen om je sterker te positioneren, zodat potentiële klanten niet meer om je heen kunnen.

Maar toch komt het niet van de grond en blijf je video steeds uitstellen.

Voornamelijk omdat je geen idee hebt waar je moet beginnen en hoe je bepaalde dingen moet aanpakken. Want je hebt een hoop kennis in huis, maar hoe je die kennis overbrengt op een manier dat het ook klanten oplevert, vind je lastig.

Je wilt al langere tijd met video aan de slag.

Ook voel je je overweldigd door alle techniek die er bij komt kijken als je video’s gaat maken. Want jij bent niet het type wat half werk levert; je pakt dingen graag goed aan en dus moeten jouw video’s er ook representatief uitzien.

Maar met welke apparatuur je dat doet, hoe je de juiste setting kiest en hoe je de video vervolgens enigszins gemakkelijk opneemt en bewerkt is een groot vraagteken.

Dan nog niet te beginnnen
over de techniek

Tijd om daar verandering in te brengen. 

Want ik geloof dat het maken van goede video’s helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Daarom heb ik mijn ervaring als videograaf en videomarketeer gebundeld in een compleet traject voor ondernemers die video consistent en converterend willen inzetten.

In het traject gaan we 4 maanden intensief aan de slag en leer ik je alles wat je als ondernemer nodig hebt om video marketing succesvol in te zetten. Van de strategische kant zoals welke video’s voor jouw bedrijf slim zijn en de inhoud van je video tot aan de praktische kant van het presenteren, opnemen en editen van je video’s. En dat alles op de meest efficiënte manier, zodat je genoeg tijd en ruimte overhoudt voor je overige werkzaamheden.

Ik weet als geen ander hoe lastig het is om jezelf op de kaart te zetten zónder video.

Want waar de een makkelijk schrijft, ben ik een makkelijke prater. Toen ik mijn bedrijf begon, deed ik mijn best met het schrijven van 3 posts per week en hoopte ik maar dat mijn website copy aansloeg.

Maar ik voelde al snel dat ik het hier niet mee ging redden. Ik wilde verkopen vanuit mijn persoonlijkheid omdat ik geloof dat dan de juiste mensen af- en aanhaken. Maar die persoonlijkheid goed overbrengen vond ik lastig in tekst; ik wist dat ik dat in video veel beter kon.

En dus besloot ik me vrijwel volledig op video te storten. Mét succes.

Video is nu mijn #1 marketingtool en voor mij dé manier om mijn meerwaarde over te brengen op mijn doelgroep. De afgelopen jaren heb ik tientallen ondernemers mogen helpen met hun videostrategie en heb ik goed gemerkt wat wél en niet werkt.

Door video strategisch in te zetten zijn mijn omzet en winst jaar op jaar verdubbeld, kon ik mijzelf schaalbaar positioneren waardoor mijn agenda nooit bomvol zat en hou ik veel tijd en energie over om aan mijn bedrijf te werken. En ik help jou graag om hetzelfde te bereiken

Hi there, ik ben Eline!

Dit kun je gaan verwachten

Na dit traject:

Meer klanten aantrekken omdat ze zich keer op keer door je aangesproken voelen en aangaan op wie jij bent en wat je voor hen kunt betekenen

Word je gezien als de go-to expert, omdat je video’s inhoudelijk sterk in elkaar zitten en mensen aan je lippen hangen om te horen wat je te vertellen hebt.

Houd je meer tijd over, omdat je een duurzame strategie hebt en je je videoskills ook kunt inzetten om lesvideo's op te nemen waardoor je in minder tijd een grotere transformatie kunt realiseren in je 1-op-1 calls.

In een handomdraai video's opnemen en bewerken die sprekend en pakkend zijn en die perfect aansluiten bij je visie en branding

Let's call!

Video inzetten die 100% jou zijn, waardoor je ook klanten aanspreekt die 100% bij je passen

Ik kan nu video én mijn persoonlijkheid op heel veel verschillende manieren inzetten om de juiste klanten aan te trekken. Dit had ik vooraf niet van mijzelf verwacht!

- Julia Wiggers, Carrière coach

mijn werkwijze

In dit traject sta ik 4 maanden aan je zij om video strategisch, efficiënt én kwalitatief in te zetten in je bedrijf. Ik help je zowel om een video te maken die mooi en representatief is, als met het bedenken van pakkende topics en een sterke strategische inhoud.

Wat houdt het traject in?

Efficiëntie staat bovenaan omdat ik geloof dat je video alleen consistent gaat inzetten als het je meer oplevert dan dat het je kost. Of dat nu tijd, expertstatus of omzet is. 

Samen met jou ga ik op zoek naar welke video's voor jou het verschil maken, schrijven we de scripts en nemen we de video's zo op dat video als een tweede natuur voelt en vinden we een workflow die helemaal voor jou werkt zodat jij je hand niet meer omdraait voor een goede video.

Vraag je call aan!

JOUW VIDEOSTRATEGIE ONTWIKKELEN
In deze eerste module gaan we aan de slag met het creëeren van een sterk fundament. Je ontdekt hoe je video's maakt die ideale klanten aantrekt én converteert door middel van het kiezen van de juiste onderwerpen.

Dit zijn de modules:

module 1

Hét traject om met gemak en plezier hoogwaardige video's maken

SAVE YOUR SPOT!

BUILDING EMOTIONAL CONNECTIONS
In deze module ga je leren hoe je je boodschap het beste overbrengt zodat je ideale klant zich ook echt aangesproken volet. Dit doen we onder andere met presentatie lessen van Fleur Presents!

module 2

EEN IJZERSTERKE INHOUD
In de derde module leer ik je mijn formule voor een sterke inhoudelijke video. Hoe kader je je kennis en wat vertel je juist wel en wat niet? Daarnaast deel ik hier ook mijn methode om uren aan tijd te besparen tijdens het opnemen van je video.

module 3

VIDEO'S OPNEMEN EN BEWERKEN
In deze module ga je leren hoe je in zo min mogelijk tijd een goede video kunt opnemen met een camera en kunt bewerken. Ik laat je stap voor stap zien hoe ik mijn video's bewerk in 30 minuten en je krijgt handige presets die je workflow versnellen.

module 4

DE AANDACHT PAKKEN
In deze vijfde module leer je hoe je met je video de aandacht van je doelgroep trekt. Want je kunt nog zo'n goede inhoudelijke video hebben, als je volgers niet overtuigd zijn om te kijken zullen ze je video niet aanklikken.

module 5

BRANDING TOEVOEGEN
In deze module neem ik je mee in hoe je een video maakt die helemaal past bij wat je wilt uitstralen. Ik laat je zien hoe je op een makkelijke manier toffe pop-ups, intro's en outro's in je huisstijl maakt, zodat je video herkenbaar wordt en meer impact maakt.

module 6

SLIMME VIDEO CONTENT
Deze module gaan we werken aan je efficientie. Want hoe ga je zoveel mogelijk content uit die ene video halen? Met deze repurposing technieken laat ik je zien hoe je dit doet en zorgen we voor maximale aandacht rondom je video's

module 7

NEXT LEVEL CUSTOMER EXPERIENCE
In de laatste module deel ik alle mogelijkheden om video breder in te zetten in je bedrijf, zodat je een unieke beleving voor je klanten neerzet en je er tegelijkertijd voor zorgt dat alleen de juiste klanten zich aangesproken voelen.

module 8

'Haar uitleg is zo makkelijk dat video een tweede natuur wordt'

Ik ben fan van Eline. Niet alleen omdat ze een heerlijk mens is, maar zeker ook door haar concrete, heldere en praktische aanpak.

De Grow with Video is dé academy als je wilt groeien in videocontent. Eline ziet snel wat er in jouw bedrijf nodig is om stappen te zetten. 

Ze haalt alle technische barrières weg en maakt video doen, maken én bewerken leuk én vooral heel relevant!

- Tessa van Olst

Bekijk hier tessa's ervaring

Bij het traject krijg je ook mijn presets voor beeld en geluid + templates voor scripts zodat je in een handomdraai een goede video creëert!

In de online omgeving vind je 8 modules waarin ik al mijn tips en kennis met je deel – van het opnemen tot aan het editen van je video's.

Tijdens onze 6 1-op-1 calls en kick-off hoor ik graag wat je met video wilt bereiken en help ik je om hier met de juiste stappen en op de meest simpele manier te komen. Ook kun je me al je vragen stellen via onze 1-op-1 support chat en geef ik feedback op je video's.

Dit gaan we doen

1-op-1 contact

Hét traject voor een ijzersterke start met video

Plan je call in!

online omgeving

Presets + guides

Als ik zie wat ik in het traject bereikt heb ben ik van video noob naar video pro gegaan waarvan ik niet gedacht had dat het voor mij weggelegd zou zijn.

Eline spoort je echt aan om met een heldere strategie aan de slag te gaan. Dit zorgt ervoor dat je video’s je ook echt wat gaan opleveren en je je dienst naar een hoger level kan brengen.

Met de video’s kan ik nu de kwaliteit leveren en uitstralen waar ik voor sta. Door het programma kan ik nu video én mijn persoonlijkheid op heel veel verschillende manieren inzetten om de juiste klanten aan te trekken.

De Grow with video academy heeft me super veel gebracht. Ik ben ingestapt om mijn weerstand tegen techniek te overwinnen. En dat is meer dan gelukt!

Opnemen, camera instellen, editen... ik doe het nu met gemak én plezier.
Dat had ik nooit verwacht! Maar de academy is zoveel meer dan dat. Je krijgt hele inspirerende masterclasses, toffe presets en een compleet stappenplan om tot een professionele video te komen. En de positieve coaching van Eline is de kers op de taart!

- Alida Wolters, Soulcoach

Julia Wiggers, Carriere coach

'Eline spoort je aan om met een heldere strategie aan de slag te gaan. Dit zorgt ervoor dat je video’s je ook echt wat gaan opleveren en je je dienst naar een hoger level kan brengen'

'Opnemen, camera instellen, editen... ik doe het nu met gemak én plezier. Dat had ik nooit verwacht!'

what they say

Mijn verwachtingen van het traject zijn vér overtroffen.

Als je meer wilt leren over video op een leuke en laagdrempelige manier met een professioneel resultaat, is Eline your girl!

Eline had via haar eigen video’s met mij al een connectie gemaakt, het maakte me niet uit wat ze zou aanbieden, ik stond helemaal klaar om klant te worden. Dat vind ik het mooie aan Eline: ze is heel toegankelijk, maar daarbij ook mega professioneel.

Mijn verwachtingen van het traject zijn vér overtroffen. Dit traject gaat niet alleen over hoe je een video maakt en hoe je ervoor zorgt dat het er heerlijk professioneel uitziet. Maar ook over strategieën en inzichten die ik weer in mijn copywriting, podcasts en socials kan inzetten.

Voor dit traject deed ik 1 dag over het editen van een video, nu heb ik in 1 uur mijn video opgenomen, bewerkt en geupload met gemak!

- Maudy de bruin

LUISTER HIER DE PODCAST MET MAUDY

LUISTER HIER DE PODCAST MET JULIA

Wat kun je van mij verwachten als je 'JA'zegt?

Bekijk hier de video's die anderen maakten!

Julia, van begin tot baan

Brenda, ollieschool

tessa van olst, spreker

maudy, health coach

In dit traject help ik je om niet alleen inhoudelijk goede video's te maken, maar ook video's die representatief zijn voor jouw professie. Daarom werken we ook met goede apparatuur. No worries, dit is niet ingewikkeld en hoeft ook niet duur te zijn:)

Aan apparatuur ben je gemiddeld voor €650,- (excl btw) klaar. Daarnaast heb je nog Canva Pro nodig (11,- p/m) en Premiere Pro (19,- excl btw p/m). That's it!
Op deze pagina kun je alle apparatuur die ik aanraad vinden.

Wat moet ik aanschaffen als ik wil starten?

Tijdens het traject ben je er gemiddeld 0,5 dag per week mee bezig. De werkelijke hoeveelheid hangt af van hoeveel video's je gaat maken. Bij de een ligt de focus meer op langere video's met langere uitwerktijd, de ander maakt weer kortere video's met korte uitwerktijd. Dit hangt dus af van wat jij nodig hebt en wat voor jou haalbaar is.

Ik vind het belangrijk dat de tijd die je in video investeert dubbel en dwars wordt terugverdient door het effect van de video's op je klant. Dit staat ook tijdens het traject centraal en we werken samen naar een acceptabele tijdsinvestering voor jou.

Hoeveel tijd kost het traject?

In het traject gaan we 4 maanden aan de slag met jouw fundament voor een onvergetelijke eerste indruk door middel van video's die zorgen voor meer verbinding, vertrouwen en conversie. Naast het strategische aspect leer je ook hoe je video kan inzetten om tijd te besparen en slimmer te werken.

Het traject start met een uitgebreide kickoff waarin we bepalen welke video's jou het meeste gaan opleveren. Of dat nou tijd, klanten of expertstatus is (of alle drie;). In onze 6 1-op-1 calls werken we dit samen stap voor stap uit. Daarnaast krijg je ook toegang tot mijn uitgebreide online omgeving met meer dan 80+ lessen - van het uitwerken en opnemen tot aan het editen van je video's.

Hoe ziet het traject eruit?

FAQ

De investering voor dit traject is 3900,-. Dit mag je betalen in 4 termijnen van €975,-.

Wat is de investering?

Let's do this!

VRaag jouw call aan!