"Eline's adviezen waren zo duidelijk en simpel dat ik video gemak onder de knie had en ik na afloop echt kan zeggen dat ik trots ben op mijn video's. Ik heb de investering gelijk al dubbel en dwars terug verdient met de verkoop van mijn programma's. Het trajaect heeft mijn business in korte tijd naar een hoger level getild."
 

- Brenda Olie, Coach voor newborn fotografen

Mijn business is in korte tijd naar een hoger level getild'

Jij bent ontzettend goed in wat je doet. Je staat helemaal achter je aanbod maar je voelt dat er meer in zit.

Want waar je face-to-face met gemak je ideale klant meekrijgt in je boodschap, wil dat online nog niet zo lukken. Je vindt het lastig om daar je doelgroep écht aan te spreken zodat ze je meerwaarde gaan inzien. 

Tegelijkertijd vragen je huidige klanten ook veel tijd van je. In de calls ben je vaak dezelfde dingen aan het uitleggen en je betrapt jezelf erop dat je het plezier in het delen van je kennis aan het verliezen bent.

Kortom, het is tijd voor verandering. Een nieuwe fase waarin sterke marketing en slimmer werken essentieel zijn om verder te kunnen groeien.

Je weet dat je meer te bieden hebt

Video is namelijk de enige vorm van content die net zo krachtig en intiem is als een live meeting. En laat dáár nou net jouw kracht liggen. 

Want wat zou er gebeuren als je dat wat je nu face-to-face doet schaalbaar maakt?

Hoeveel makkelijker zou je dan ideale klanten kunnen aantrekken?

Hoeveel sneller zou diegene aangaan op wat je te vertellen hebt en overtuigd worden van jouw meerwaarde?

En hoeveel tijd zou je kunnen besparen door je kennis & kunde schaalbaar te maken- zonder dat het onpersoonlijk wordt?

Oftewel;  hoe fijn zou het zijn om je boodschap en waarde zo sterk en duidelijk mogelijk over te kunnen brengen in je marketing én trajecten? 

Video kan je helpen om die stap te zetten

Maar hoe ga je dat doen? Want...

Je hebt dan wel veel kennis in huis, maar hoe je die kennis overbrengt op een manier dat het ook klanten oplevert, vind je nog lastig.

Je bent nooit echt tevreden over de video's die je maakt en tot nu toe kost het maken van video's je juist veel tijd in plaats van dat het je tijd oplevert.

Hoewel je geen moeite hebt met zichtbaar zijn, vind je het wel lastig te bepalen hoe je die zichtbaarheid strategisch inzet. Want welke video's gaan voor joú dan het verschil maken?

Kortom, jij wilt geen tijd verliezen aan het maken van video's die je niets gaan opleveren.

That's where I come in 

Ik help je bij het maken van hoogwaardige video's die je meer en leukere klanten opleveren én die je helpen om slimmer, efficiënter en met meer plezier je werk te doen.

Ik weet als geen ander hoe lastig het is om jezelf op de kaart te zetten zónder video.

Want waar de een makkelijk schrijft, ben ik een makkelijke prater. Toen ik mijn bedrijf begon, deed ik mijn best met het schrijven van 3 posts per week en hoopte ik maar dat mijn website copy aansloeg.

Maar ik voelde al snel dat ik het hier niet mee ging redden. Ik wilde verkopen vanuit mijn persoonlijkheid omdat ik geloof dat dan de juiste mensen af- en aanhaken. Maar die persoonlijkheid goed overbrengen vond ik lastig in tekst; ik wist dat ik dat in video veel beter kon.

En dus besloot ik me vrijwel volledig op video te storten. Mét succes.

Video is nu mijn #1 marketingtool en voor mij dé manier om mijn meerwaarde over te brengen op mijn doelgroep. De afgelopen jaren heb ik tientallen ondernemers mogen helpen met hun videostrategie en heb ik goed gemerkt wat wél en niet werkt.

Door video strategisch in te zetten zijn mijn omzet en winst jaar op jaar verdubbeld, kon ik mijzelf schaalbaar positioneren waardoor mijn agenda nooit bomvol zat en hou ik veel tijd en energie over om aan mijn bedrijf te werken. En ik help jou graag om hetzelfde te bereiken

Hi there, ik ben Eline!

Dit kun je gaan verwachten

Na dit traject:

Meer klanten aantrekken omdat ze zich keer op keer door je aangesproken voelen en aangaan op wie jij bent en wat je voor hen kunt betekenen

Word je gezien als de go-to expert, omdat je video’s inhoudelijk sterk in elkaar zitten en mensen aan je lippen hangen om te horen wat je te vertellen hebt.

Houd je meer tijd over, omdat je een duurzame strategie hebt en je je videoskills ook kunt inzetten om lesvideo's op te nemen waardoor je in minder tijd een grotere transformatie kunt realiseren in je 1-op-1 calls.

In een handomdraai video's opnemen en bewerken die sprekend en pakkend zijn en die perfect aansluiten bij je visie en branding

Let's call!

Video inzetten die 100% jou zijn, waardoor je ook klanten aanspreekt die 100% bij je passen

Ik kan nu video én mijn persoonlijkheid op heel veel verschillende manieren inzetten om de juiste klanten aan te trekken. Dit had ik vooraf niet van mijzelf verwacht!

- Julia Wiggers, Carrière coach

mijn werkwijze

In dit traject sta ik 4 maanden aan je zij om video strategisch, efficiënt én kwalitatief in te zetten in je bedrijf. Ik help je zowel om een video te maken die mooi en representatief is, als met het bedenken van pakkende topics en een sterke strategische inhoud.

Wat houdt het traject in?

Efficiëntie staat bovenaan omdat ik geloof dat je video alleen consistent gaat inzetten als het je meer oplevert dan dat het je kost. Of dat nu tijd, expertstatus of omzet is. 

Samen met jou ga ik op zoek naar welke video's voor jou het verschil maken, schrijven we de scripts en nemen we de video's zo op dat video als een tweede natuur voelt en vinden we een workflow die helemaal voor jou werkt zodat jij je hand niet meer omdraait voor een goede video.

Vraag je call aan!

'Haar uitleg is zo makkelijk dat video een tweede natuur wordt'

Ik ben fan van Eline. Niet alleen omdat ze een heerlijk mens is, maar zeker ook door haar concrete, heldere en praktische aanpak.

De Grow with Video is dé academy als je wilt groeien in videocontent. Eline ziet snel wat er in jouw bedrijf nodig is om stappen te zetten. 

Ze haalt alle technische barrières weg en maakt video doen, maken én bewerken leuk én vooral heel relevant!

- Tessa van Olst

Bekijk hier tessa's ervaring

Bij het traject krijg je ook mijn presets voor beeld en geluid + templates voor scripts zodat je in een handomdraai een goede video creëert!

In de online omgeving vind je 8 modules waarin ik al mijn tips en kennis met je deel – van het opnemen tot aan het editen van je video's.

Tijdens onze 6 1-op-1 calls en kick-off hoor ik graag wat je met video wilt bereiken en help ik je om hier met de juiste stappen en op de meest simpele manier te komen. Ook kun je me al je vragen stellen via onze 1-op-1 support chat en geef ik feedback op je video's.

Dit gaan we doen

1-op-1 contact

Je krijgt toegang tot mijn exclusieve live dag, waarin we met de groep een dag full focus aan de slag gaan met video!

Hét traject voor een ijzersterke start met video

Plan je call in!

online omgeving

Presets + guides

Livedag

Als ik zie wat ik in het traject bereikt heb ben ik van video noob naar video pro gegaan waarvan ik niet gedacht had dat het voor mij weggelegd zou zijn.

Eline spoort je echt aan om met een heldere strategie aan de slag te gaan. Dit zorgt ervoor dat je video’s je ook echt wat gaan opleveren en je je dienst naar een hoger level kan brengen.

Met de video’s kan ik nu de kwaliteit leveren en uitstralen waar ik voor sta. Door het programma kan ik nu video én mijn persoonlijkheid op heel veel verschillende manieren inzetten om de juiste klanten aan te trekken.

De Grow with video academy heeft me super veel gebracht. Ik ben ingestapt om mijn weerstand tegen techniek te overwinnen. En dat is meer dan gelukt!

Opnemen, camera instellen, editen... ik doe het nu met gemak én plezier.
Dat had ik nooit verwacht! Maar de academy is zoveel meer dan dat. Je krijgt hele inspirerende masterclasses, toffe presets en een compleet stappenplan om tot een professionele video te komen. En de positieve coaching van Eline is de kers op de taart!

- Alida Wolters, Soulcoach

Julia Wiggers, Carriere coach

'Eline spoort je aan om met een heldere strategie aan de slag te gaan. Dit zorgt ervoor dat je video’s je ook echt wat gaan opleveren en je je dienst naar een hoger level kan brengen'

'Opnemen, camera instellen, editen... ik doe het nu met gemak én plezier. Dat had ik nooit verwacht!'

what they say

Mijn verwachtingen van het traject zijn vér overtroffen.

Als je meer wilt leren over video op een leuke en laagdrempelige manier met een professioneel resultaat, is Eline your girl!

Eline had via haar eigen video’s met mij al een connectie gemaakt, het maakte me niet uit wat ze zou aanbieden, ik stond helemaal klaar om klant te worden. Dat vind ik het mooie aan Eline: ze is heel toegankelijk, maar daarbij ook mega professioneel.

Mijn verwachtingen van het traject zijn vér overtroffen. Dit traject gaat niet alleen over hoe je een video maakt en hoe je ervoor zorgt dat het er heerlijk professioneel uitziet. Maar ook over strategieën en inzichten die ik weer in mijn copywriting, podcasts en socials kan inzetten.

Voor dit traject deed ik 1 dag over het editen van een video, nu heb ik in 1 uur mijn video opgenomen, bewerkt en geupload met gemak!

- Maudy de bruin

LUISTER HIER DE PODCAST MET MAUDY

LUISTER HIER DE PODCAST MET JULIA

Wat kun je van mij verwachten als je 'JA'zegt?

Bekijk hier de video's die anderen maakten!

Julia, van begin tot baan

Brenda, ollieschool

tessa van olst, spreker

maudy, health coach

In dit traject help ik je om niet alleen inhoudelijk goede video's te maken, maar ook video's die representatief zijn voor jouw professie. Daarom werken we ook met goede apparatuur. No worries, dit is niet ingewikkeld en hoeft ook niet duur te zijn:)

Aan apparatuur ben je gemiddeld voor €650,- (excl btw) klaar. Daarnaast heb je nog Canva Pro nodig (11,- p/m) en Premiere Pro (19,- excl btw p/m). That's it!
Op deze pagina kun je alle apparatuur die ik aanraad vinden.

Wat moet ik aanschaffen als ik wil starten?

Tijdens het traject ben je er gemiddeld 0,5 dag per week mee bezig. De werkelijke hoeveelheid hangt af van hoeveel video's je gaat maken. Bij de een ligt de focus meer op langere video's met langere uitwerktijd, de ander maakt weer kortere video's met korte uitwerktijd. Dit hangt dus af van wat jij nodig hebt en wat voor jou haalbaar is.

Ik vind het belangrijk dat de tijd die je in video investeert dubbel en dwars wordt terugverdient door het effect van de video's op je klant. Dit staat ook tijdens het traject centraal en we werken samen naar een acceptabele tijdsinvestering voor jou.

Hoeveel tijd kost het traject?

In het traject gaan we 4 maanden aan de slag met jouw fundament voor een onvergetelijke eerste indruk door middel van video's die zorgen voor meer verbinding, vertrouwen en conversie. Naast het strategische aspect leer je ook hoe je video kan inzetten om tijd te besparen en slimmer te werken.

Het traject start met een uitgebreide kickoff waarin we bepalen welke video's jou het meeste gaan opleveren. Of dat nou tijd, klanten of expertstatus is (of alle drie;). In onze 6 1-op-1 calls werken we dit samen stap voor stap uit. Daarnaast krijg je ook toegang tot mijn uitgebreide online omgeving met meer dan 80+ lessen - van het uitwerken en opnemen tot aan het editen van je video's.

Hoe ziet het traject eruit?

FAQ

De investering voor dit traject is 3900,-. Dit mag je betalen in 4 termijnen van €975,-.

Wat is de investering?

Let's do this!

VRaag jouw call aan!