Het wordt steeds lastiger om op te vallen

Er zijn tientallen bedrijven op de markt die hetzelfde beloven als jullie. En hoewel jullie als marketingteam goed weten wat jullie anders maakt, lukt het nog niet om dit over te brengen op jullie doelgroep en laten jullie nog waardevolle klanten liggen.

Kortom, het wordt tijd om er online uit te springen. Om het hoofd boven en het maaiveld uit te steken en te laten zien wat jullie uniek maakt en wat jullie kunnen bieden.

Maar hoe doe je dat op een manier die bij jullie past?

Online maken steeds meer bedrijven gebruik van agressieve marketing. Ze doen letterlijk alles om maar op te vallen, ook als dat niet eerlijk is of ten koste gaat van de ander, maar dat is niet jullie aanpak.

En het goede nieuws is: dat hoeft ook niet.

Met video bouw je veel sneller verbinding en vertrouwen met je ideale waardoor het makkelijker wordt om voor jullie te kiezen. Kortom; video zorgt dat je positionering van ‘een van de zovelen’ naar ‘de #1 keuze van je ideale klant gaat’.

Daarbij is video op veel manieren in te zetten. Denk aan explainer video's, productvideo's en FAQ video's. Je kunt alle kanten op, zowel in het soort video als de praktische vertaling.

En daar zit ook het probleem, want hoe weet je nou welke video's het verschil gaan maken in jullie bedrijf? En hoe ga je die video's vervolgens maken?

Video is dé manier om je onderscheidend te positioneren

Dat is waar ik jullie bij help

Ik ben Eline van Dam, videomarketeer en ik train bedrijven en ondernemers bij het vinden van de meest lucratieve video strategie zodat het veel makkelijker wordt om hun doelgroep aan te spreken en ze online opvallen in de massa.

Ik help jullie aan video's die niet alleen je marketing & sales proces verbeteren maar die ook intern ingezet kunnen worden voor een betere klantbeleving.

Denk aan het maken van een online omgeving voor klanten en werknemers of door de veelgestelde vragen op te pakken in tutorials. Samen vinden we de video strategie die het effectiefst is in jullie bedrijf. 

Boek een match gesprek

Dit is voor bedrijven die:

Niet langer een van de zovelen willen zijn en al goed weten wat hen uniek maakt, maar het nog lastig vinden om dit online effectief over te brengen op hun doelgroep.

Het belangrijk vinden om kwaliteit uit te stralen. De video's moeten representatief zijn voor klanten en relaties zodat je een professionele indruk maakt.

Zien hoe video hun bedrijf kan helpen groeien en verbeteren maar het lastig vinden om het in praktijk te brengen, waardoor ze voelen dat ze nog veel klanten en kansen laten liggen. 

Geen zin/tijd hebben om zelf helemaal uit te zoeken hoe video werkt en een expert zoeken die hen hier stap voor stap bij helpt zodat ze gelijk een goede start hebben. 

'Haar uitleg is zo makkelijk dat video een tweede natuur wordt'

Ik ben fan van Eline. Niet alleen omdat ze een heerlijk mens is, maar zeker ook door haar concrete, heldere en praktische aanpak.

Eline ziet snel wat er in jouw bedrijf nodig is om stappen te zetten. 

Ze haalt alle technische barrières weg en maakt video doen, maken én bewerken leuk én vooral heel relevant!

- Tessa van Olst ministries

Bekijk hier tessa's ervaring

Dit kun je verwachten

Tijdens deze training:

Ontwikkelen we een winstgevende video strategie. We analyseren jullie doelgroep en bepalen met welk soort video's we ze het beste kunnen aanspreken. Ook kijken we naar de bedrijfsdoelen zodat de video's helpen om deze te bereiken.

Leren jullie hoe je je video's inhoudelijk sterk maakt. Ik deel dé elementen van een strategisch sterk script wat de aandacht vasthoudt en de boodschap duidelijk overbrengt.

Vertel ik je hoe en waar je rekening mee wilt houden als je je video op social media gaat delen zodat de video maximaal effect heeft en online opvalt.

Ontdek je hoe je een mooie setting en sfeerbeelden creërt die mooi belicht zijn zodat je een professionele indruk achterlaat

Let's call!

Leer je hoe je alle beelden zo efficient mogelijk tot een complete video bewerkt die mooi aansluit bij jullie branding

*Afhankelijk van het pakket dat je hebt gekozen en wat jullie wensen zijn

Waarom huren bedrijven mij in?

01 | Strategisch sparringpartner & adviseur
Waar anderen alleen naar de praktische kant van video kijken, help ik ook juist met de strategie. Hierdoor weten jullie zeker dat de video's direct bijdragen aan de bedrijfsdoelen en voorkom je dat jullie tijd en energie steken in de verkeerde video's.

02 | Ik help jullie om video gelijk goed te doen
Bij video komt veel techniek kijken. Hierdoor kost het vaak veel tijd om uit te zoeken hoe alles werkt en welk apparatuur je nodig hebt. Ik help jullie tijdens de incompany training om op de meest simpele manier professionele video's met een camera te maken.

03 | Hoge kwaliteit video
Jullie video's moeten een weerspiegeling zijn van de kwaliteit die jullie met jullie aanbod bieden. Tijdens de trainingsdagen help ik jullie om op de efficiëntste manier de hoogst haalbare kwaliteit te behalen.

De afgelopen jaren hebben ik als videograaf tientallen ondernemers en bedrijven mogen helpen met het creëren van sterke, converterende video’s.

Omdat ik merkte dat het uitdenken van de strategie mijn sterkste kant was, ben ik gestopt met filmen en als videomarketeer aan de slag gegaan. Vanuit die expertise leer ik bedrijven en ondernemers hoe ze zo succesvol mogelijk hoogwaardige video’s kunnen maken en inzetten.

Ik help je om video’s te maken die niet alleen nieuwe klanten en betrokkenheid van je doelgroep geven maar die jullie ook tijd opleveren. Zo is het ook mogelijk om klantprocessen die nu nog face to face gaan of enkel tekstueel uitgelegd zijn te automatiseren met video.

Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden en ik help je graag om deze te realiseren in jouw bedrijf.

Hi there, ik ben Eline!

1 dagdeel

Incompany training

STRATEGIE TRAINING

> Leer hoe je een sterke video strategie opstelt die je tijd en omzet oplevert

> Ontdek hoe je een inhoudelijk sterke video maakt die de aandacht vasthoudt.

Boek je call met eline

2 DAGEN

ALL IN: STRATEGIE + TECHNIEK

> Alles van de strategie training

> Leer je hoe je met een camera aan de slag gaat en mooi belichte (sfeer) beelden schiet

Boek je call met eline

Ontdek hoe jullie video strategisch kunnen inzetten 

> Brainstormen we over concrete video's + werken we de scripts uit 

> Ontdek hoe jullie de video's in de huisstijl kunnen bewerken tot een kloppend geheel

> Tips & tools om je tekst te onthouden voor video

Ga all in en leer jullie team alles over strategie, filmen en editen

De training wordt altijd aangepast op jullie wensen nav het kennismakingsgesprek

Als ik zie wat ik in het traject bereikt heb ben ik van video noob naar video pro gegaan waarvan ik niet gedacht had dat het voor mij weggelegd zou zijn.

Eline spoort je echt aan om met een heldere strategie aan de slag te gaan. Dit zorgt ervoor dat je video’s je ook echt wat gaan opleveren en je je dienst naar een hoger level kan brengen.

Met de video’s kan ik nu de kwaliteit leveren en uitstralen waar ik voor sta. Door het programma kan ik nu video én mijn persoonlijkheid op heel veel verschillende manieren inzetten om de juiste klanten aan te trekken.

De Grow with video academy heeft me super veel gebracht. Ik ben ingestapt om mijn weerstand tegen techniek te overwinnen. En dat is meer dan gelukt!

Opnemen, camera instellen, editen... ik doe het nu met gemak én plezier.
Dat had ik nooit verwacht! Maar de academy is zoveel meer dan dat. Je krijgt hele inspirerende masterclasses, toffe presets en een compleet stappenplan om tot een professionele video te komen. En de positieve coaching van Eline is de kers op de taart!

- Alida Wolters, Soulcoach

Julia Wiggers, Carriere coach

'Eline spoort je aan om met een heldere strategie aan de slag te gaan. Dit zorgt ervoor dat je video’s je ook echt wat gaan opleveren en je je dienst naar een hoger level kan brengen'

'Opnemen, camera instellen, editen... ik doe het nu met gemak én plezier. Dat had ik nooit verwacht!'

what they say

Mijn verwachtingen van het traject zijn vér overtroffen.

Als je meer wilt leren over video op een leuke en laagdrempelige manier met een professioneel resultaat, is Eline your girl!

Eline had via haar eigen video’s met mij al een connectie gemaakt, het maakte me niet uit wat ze zou aanbieden, ik stond helemaal klaar om klant te worden. Dat vind ik het mooie aan Eline: ze is heel toegankelijk, maar daarbij ook mega professioneel.

Mijn verwachtingen van het traject zijn vér overtroffen. Dit traject gaat niet alleen over hoe je een video maakt en hoe je ervoor zorgt dat het er heerlijk professioneel uitziet. Maar ook over strategieën en inzichten die ik weer in mijn copywriting, podcasts en socials kan inzetten.

Voor dit traject deed ik 1 dag over het editen van een video, nu heb ik in 1 uur mijn video opgenomen, bewerkt en geupload met gemak!

- Maudy de bruin

Tijdens de All in trainingsdagen help ik jullie om video's te maken die representatief zijn voor jullie bedrijf. Daarom werken we ook met goede apparatuur. No worries, dit is niet ingewikkeld en hoeft ook niet duur te zijn.

Aan apparatuur kun je gemiddeld al voor €650,- (excl btw) klaar zijn. Dan heb je een camera, statief en microfoon. Daarnaast heb je nog Canva Pro nodig (11,- p/m) en Premiere Pro (19,- excl btw p/m). That's it!
Op deze pagina kun je alle apparatuur die ik aanraad vinden.

Wat moet ik aanschaffen als ik wil starten?

Bij voorkeur geef ik de training bij jullie op kantoor. Op die manier kunnen we ook het beste oefenen met een passende setting mochten jullie voor het All-in pakket hebben gekozen. Hebben jullie een strategie training geboekt kan dit ook elders op locatie. De kosten voor de locatie zijn nog niet meegenomen in de pakketten.

Waar wordt de training gegeven?

Deze training is beschikbaar voor maximaal twee personen. Willen jullie meer mensen opleiden raad ik je aan om 2 trainingen te boeken. Zo kan iedereen het maximale uit de training halen.

Hoeveel medewerkers kunnen hieraan meedoen?

FAQ

Plan een kennismaking

In deze sessie kijk ik met je mee welke kansen er voor jullie bedrijf met video liggen