je kent je goud en zet dat retegoed in voor je klanten. Aan ervaring heb je geen gebrek – en aan lovende testimonials ook niet. Je bedrijf loopt goed, je klanten zijn blij en je expertise wordt keer op keer bevestigd.


Jij hebt al flink wat meters gemaakt,

Let's be honest

Zien ze meteen je waarde en de kwaliteit die je biedt? Zijn ze meteen overtuigd van je kracht en van dat jij de beste keus voor ze bent? Of moeten mensen je langer volgen voordat ze je goud zien?

Met een sterke brand video wordt jouw waarde in een paar minuten duidelijk, zodat mensen al bij de eerste aanraking met jou verkocht zijn.

Maar wordt dat meteen duidelijk als mensen je website bezoeken? 

Toen ik mijn film voor het eerst zag was ik flabbergasted en werd ik zelfs emotioneel omdat ik mij ineens besefte: dit ben ik en dit heb ik gewoon gedaan. Eline; I don’t know hoe je het doet, maar wauw, je bent de beste!

- Nathalie

Jouw expertise, waarde en visie samenbrengt, zodat je moeiteloos boven de concurrentie uitstijgt?

De kwaliteit uitstraalt waar je voor staat, waardoor klanten meteen voelen dat ze bij jou moeten zijn.

Mensen raakt en meeneemt in jouw wereld, zodat ze je niet meer uit hun hoofd krijgen.

Hoe tof zou het zijn als:

Je boekt een unforgettable experience. Eentje die op een pakkende en aantrekkelijke manier jouw visie, waarde en expertise vastlegt. Ik neem het hele proces uit handen en heb enkel jouw input nodig voor het concept en de feedback, zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent. Met als eindresultaat een film die precies uitstraalt waar jij voor staat en waarmee je jouw doelgroep nog beter aanspreekt.

Als je een brandfilm bij mij boekt,
boek je geen verkooppraatje

Voor de brandfilm voeg ik je expertise, persoonlijkheid en visie op een unieke manier samen. Ik luister als ‘leek’ naar wat je doet, brengt en losmaakt in mensen. Ik kijk naar je blinde vlekken en naar de eigenschappen waardoor ik denk: jou moet ik hebben.

Dit vertaal ik vervolgens naar een strategisch concept voor jouw brandfilm. We brengen al die elementen samen, zodat het een perfecte weerspiegeling wordt van wie jij bent en wat je doet en het een onvergetelijke indruk maakt op jouw potentiële klanten en netwerk.

We gaan verder dan enkel mooie beelden

Kelly Clark

 Eline heeft niet alleen de skills om te filmen, maar kijkt echt naar het totaalplaatje. Dankzij mijn brand video heb ik nu al veel meer bereik, een aantal trajecten verkocht en kan ik kort en krachtig aan klanten laten zien wie ik ben, wat ik doe en wat ik voor hen kan betekenen.

Brengt je dienst op een aantrekkelijke manier tot leven, waardoor je een no brainer wordt voor je ideale klant

Wakkert het verlangen aan van je ideale klant, zodat ze niet meer om je heen kunnen 

Versterkt je expertise omdat mensen in één oogopslag jouw waarde zien

Creëert verbinding, vertrouwen en gunfactor omdat mensen je in de video leren kennen

Je stijgt boven de concurrentie uit door de unieke combinatie van je visie, expertise en energie in video.

Je maakt wat in mensen los waardoor ze je niet meer zullen vergeten

Dit is wat een brandfilm voor je doet:

Tessa van Hoogstraten

Merel van Vugt

Bekijk hier andere brandfilms

BØH Interieur

Awake movement

Om een goed video concept uit te kunnen denken, ga ik vooraf met je in gesprek. Tijdens dit gesprek stel ik je een aantal vragen om je expertise, visie en blinde vlekken in kaart te brengen. Ik kijk hierin als leek met je mee en lees me vooraf bewust niet uitgebreid in. Hierdoor weet ik precies wat de video moet bevatten om doeltreffend te zijn.
Ik vraag ook door als ik iets niet snap, analyseer wanneer ik mij verkocht voel en verbind al deze elementen aan elkaar tot een signature brandfilm.

Hoe gaan we te werk?

Van de locatie, make up & eventuele styling, shots en het eten tot aan het plannen van de draaidag, ik regel het. Ik heb jou alleen nodig in onze 2 sessies vooraf en op de draaidag.

Ik hou van duidelijkheid en heb oog voor detail. Naast dat je dit terugziet in je film, zie je dit ook in het proces. Verwacht heldere communicatie, korte lijntjes en een duidelijke planning. Ook hebben we vooraf een brainstorm brunch waarin we het concept bespreken. Zo maken we deze experience echt een feestje!

1) Brainstorm session

2) Je wordt ontzorgd

3) Korte lijntjes en duidelijkheid

The Brandfilm Experience

Styling toevoegen?
Omdat styling voor iedereen uniek is en sommige mensen het graag zelf doen, kun je dit als add-on toevoegen om The Hollywood Experience compleet te maken. Ik vind het belangrijk dat jij je helemaal awesome voelt in de kleding die je die dag draagt. Daarom werk ik samen met 2 toppers die beiden een andere expertise hebben, zodat jij kan kiezen wat het beste bij je past! Ik deel de mogelijkheden graag met je in een gesprek.

De locatie
Bij The Hollywood Experience is al rekening gehouden met €500 locatie budget zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De locatie bepaalt namelijk voor 90% de sfeer van je brandfilm en moet daarom goed zijn. Ik heb hiervoor een guide samengesteld met top locaties die zich perfect lenen voor een videoshoot. Deze bespreek ik graag met je tijdens ons gesprek.

Brandfilm van maximaal 1 minuut

1 draaidag van 9:30-17:00 inclusief lunch & snacks

Brainstorm brunch (in Utrecht) vooraf om je brandfilm concept te bedenken

Sfeerbeelden voor website en socials (minimaal 5)

Inclusief Makeup and hair styliste 

Inclusief filmlocatie t.w.v. van 500,-

€3750,-

excl. btw

Let's do this!

The Hollywood Experience is zo ingericht dat ik het grootste deel van het proces uit handen neem. Wél heb ik van jouw input nodig om tot een goed filmconcept te komen. Dit doe ik door vooraf een deep dive call met je te hebben waarin ik je business leer kennen, luister als leek en je blinde vlekken spot. Dit alles neem ik mee voor een concept presentatie. Hiervoor zullen we contact hebben per mail of telefoon. Het regelen van de locatie, lunch & styling ligt bij mij.

Frequently Asked Questions

Hoeveel tijd kost het me?

Mag het in termijnen betaald worden?

Wat als ik niet tevreden ben?

Hoe lang duurt de samenwerking?

Ik zal er alles aan doen om jouw stijl te verwerken tot een gave film die helemaal bij jouw past. Dat doen we o.a. door de deep dive call, maar ook door samen te kiezen voor de perfecte locatie en eventueel de juiste styliste. . Zo zorgen we dat de uitstraling van je video klopt en dat je je die dag de beste en mooiste versie van jezelf voelt.
Wat wel goed is om te weten, is dat mijn video stijl strategisch en praktisch is. Ik ben doelgericht en zet dit om naar pakkende sferische beelden. Ik ga niet voor vage omschrijvingen, maar voor een duidelijke en tegelijk aantrekkelijke inhoud, zodat de kijker aan het eind van de video niet alleen mooie beelden heeft gezien, maar ook echt begrijpt en voelt wat jij doet. Zoek je meer een artsy / cryptische stijl dan ken ik videografen die daarin goed bij je zouden passen!

Yes! Je mag het in een keer betalen of in 2 termijnen waarbij je 1) betaalt bij aanvang van de opdracht en 2) na de draaidag.

De samenwerking duurt minimaal 1-1,5 maand. Ik werk het fijnste als er geen haast achter zit en we echt voor kwaliteit kunnen gaan, zodat we tot het beste filmconcept voor jou komen.

Vraag hier jouw kennis-
makings gesprek aan!

Tijdens deze kennismaking kijken we wat voor soort film bij jou zou passen en of ik hierin de juiste match voor je ben.